Biffwok med ytrefilet og karrisaus

Kjøtt er veeeeeldig godt, men sammen med grønnsaker er det nydelig! Hva med å servere ytrefilet som biffwok med karrisaus?

Her er et av måltidene Bondinen lager når vi vil ha asiatiskinpirert smak – og som bonus er dette fort gjort!

Ingredienser:

  • Ytrefilet, 400-600 gram
  • Gulrøtter, 2 stk
  • 1 gul løk
  • 1 rød løk
  • 1 rød paprika
  • 1 brokkoli
  • 3 store sjampinjong
  • 1 boks bønnespirer
  • 1 pakke eggnudler
  • 1 boks kokoskrem
  • Karrikrydder
  • Fiskesaus
  • Salt
  • Hvitløk

Fremgangsmåte:

Skrell gulrøtter, rens løk og skyll brokkoli og paprika. Skjær grønnsakene i grove strimler, gulerøttene litt tynnere siden de ikke like lett blir gjennomstekt/møre. Skjær ytrefileeten i løvtynne strimler.

Varm olje i stekepanne, og tilsett gulrøtter, paprika, løk og sopp. Kok eggnudler etter anvisning på pakken, mens du i en egen kjele blander kokoskrem, karri etter smak og ca 2 ts fiskesaus i en kjele og koker forsiktig opp. Smak til med salt. Tilsett brokkoli og bønnespirer i grønnsakene. Stek ytrefileeten porsjonsvis i stekepanne med smør og hvitløkskrydder ved høy varme, og tilsett grønnsakene når de er brunet ferdig. Hold øye med nudlene underveis, så de ikke overkoker. Hell av vannet, tilsett litt kyllingfond om du har, og tilsett woken like før den er serveringsklar. Hell til slutt over karrisaus og bland alt godt inn.

Kos dere med maten!

Link til YTREFILET her.

Biffwok med karrisaus

Flere innlegg

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.