Brisketburger

Altså – burger av brisket! Jeg gir meg ende over! Både jeg og familien var musestille når denne retten ble inntatt, bortsatt fra noe mmmmm-ing..  Når du har rester etter din nydelige middag laget av brisket, så legger du kjøtt og sjy i en kasserolle og setter i kjøleskapet.

Ingredienser:

Brisketburger

  • Rester av brisket
  • Hamburgerbrød
  • Salat
  • Coleslaw – kjøpt ferdig eller laget selv

Tilbehør

  • Pommes frites

 

Slik gjør du:

Finn frem kasserollen med rester av brisket, som står og venter i kjøleskapet. Sett på ovnen, og sett på svak til middels varme. Varm forsiktig opp, og la putre mens du lager middagen. Sett på stekeovnen, og stek pommes frites etter anvisning på posen. Ta frem hamburgerbrød – vi valgte til denne burgeren brioche. Varm i ovnen sammen med pommes frites, på slutten av steketiden for pommes frites. Det er ekstra smakelig med varme brød.

Anrett brødene med et lag coleslaw, salat, brisket og en dæsj ketsjup om dette er noe du ønsker.

NYT!

Jeg underdriver ikke, når jeg sier at dette er noe av det beste, saftigste og mest smakfulle jeg har smakt – noen gang! Jeg oppfordrer sterkt til alle som skal lage brisket, å lage nok til to dager med middag.

20240508_162303

Flere innlegg

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.